Online Jegyvásárlás

Program


Pintér Béla És Társulata: Jubileumi Beszélgetések - premier előtti támogatói előadás

Pintér Béla És Társulata: Jubileumi Beszélgetések - premier előtti támogatói előadás

Idén ünnepeljük a Pintér Béla és Társulata működésének 20. évét, így a 2018/2019-es évadban különleges események sorával készültünk. A kerek évforduló kiemelt pontja a Jubileumi Beszélgetések című új bemutató.

Ezúton is köszönjük minden nézőnk megtisztelő figyelmét, mellyel a két évtized alatt kísérte és segítette munkánkat; a kérdéseket, üzeneteket, leveleket, beszélgetéseket; valamint a sokféle formában érkező támogatást, mely nélkül nem ünnepelhetnénk most a 20. évadot. Bízunk benne, hogy a következő 20 évben is gyakran találkozunk majd!

Azoknak a nézőinknek, barátainknak, akik támogatni kívánják a Pintér Béla és Társulata működését, idén egy új lehetőséget biztosítunk: a premier előtti támogatói előadást. Ez az este egy fontos és érzékeny pillanat: az új bemutató első találkozása a közönséggel. Szeretettel várunk a Jubileumi Beszélgetések című új bemutató premier előtti támogatói előadására minden érdeklődőt, aki szeretné támogatni munkánkat, és részese lenni ennek az eseménynek.

Előadás után pezsgős fogadást tartunk a színház előterében, ahol alkalom nyílik a társulat tagjaival való találkozásra és beszélgetésre is.

Alkotók:

Bencze Sándor "Qpa"
Enyedi Éva 
Friedenthal Zoltán
Pintér Béla 
Roszik Hella
Stefanovics Angéla
Szabó Zoltán 
Thuróczy Szabolcs
Terhes Sándor

Dramaturg: Enyedi Éva
Zene: Kéménczy Antal
Díszlet: Tamás Gábor
Jelmez: Benedek Mari
Hang: Belényesi Zoltán
Fény: Varga László
A rendező munkatársa: Hajdú Rozi
Asszisztens: Hornyák Dóra
Produkciós munkatárs: Jékely Anna
Gazdasági munkatárs: Inhaizer Gyula

Írta és rendezte: Pintér Béla

 

Magyar (HU)English (United Kingdom)